TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2022 Talivoide – laventeli

29,90 

Käsintehty klassinen talivoiteemme sisältää herkkää ihoa hellivää luomutalia, ekstraneitsytoliiviöljyä sekä laventelin eteeristä öljyä. Voidetta voi käyttää kaikkialle vartaloon sekä kasvoille. Tuote on pakattu 60 ml lasipurkkiin.

Sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille, kasvoille ja vartalolle. Auttaa myös vauvaihottumaa ja akneihoa. Laventelin eteerisellä öljyllä on ihoa rauhoittava ja tasapainottava vaikutus.

Miksi tali?

Talia on käytetty vuosituhansia suojaamaan ihoa. Sen vertaansa vailla olevat ominaisuudet unohtuivat historiaan, kun kemianteollisuus mahdollisti viime vuosisadalla teollisen kosmetiikkatuotteiden valmistuksen. Tali on käytännössä kertaalleen puhdistettua rasvaa, ja se on kauniin hajutonta ja vaaleaa puhdistetussa muodossa. Hölynpöly valmistaa tuotteissaan käyttämänsä luomutalin itse ilman kemikaaleja tai lisäaineita.

Tali sisältää optimaalisen määrän vitamiineja ja mineraaleja ihmisen iholle. Solukalvomme koostuvat lähes kokonaan rasvasta ja puolet tästä rasvasta on tyydyttynyttä. Tyydyttynyt rasva tekeekin ihostamme kimmoisan ja tasaisen. Tali on koostumukseltaan ihmisen ihon kanssa lähes identtinen ja pystyy täten suojaamaan ihoa huomattavasti paremmin kuin mikään kasviperäinen tuote. Tali sisältää optimaalisen rasvakoostumuksensa lisäksi iholle välttämättömiä A-, D-, E- ja K-vitamiineja sekä terveydelle optimaalisen tasapainon omega-3 ja omega-6 -rasvahappoja. Tali ei tuki ihohuokosia, eikä sitä tarvitse käyttää paljon. Talipohjaiset tuotteemme sopivat kaikille ihotyypeille, ja niitä voi käyttää niin kasvoille kuin vartalollekin. Tali voi auttaa myös vaikeissa ekseematapauksissa.

Säilytetään huoneenlämmössä suojassa suoralta auringonpaisteelta. Tuoretuote, säilyy noin puoli vuotta.

Osasto:

Kuvaus

Sisältö: suomalainen naudantali, luomu ekstraneitsytoliiviöljy, laventelin eteerinen öljy.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2022 Talivoide – laventeli”