Skip to main content

Verkkokaupan tilaus- ja sopimusehdot

 

Yleistä verkkokaupasta

Tilaus- ja sopimusehdot muodostavat yhdessä tilausvahvistuksen kanssa sopimusalustan ostoksellesi. Nämä tilaus- ja sopimusehdot tulevat sovellettaviksi, kun kuluttajana teet ostoksia www.holynpoly.fi -verkkosivuilla. Kuluttujana asemaasi turvaavat myös kuluttajansuojalain (20.1.1978/38) säännökset. Mikäli teet ostoksia yrityksen kautta tulevat sovellettaviksi Suomen kauppalaki (27.3.1987/355).

 

Verkkokaupan omistajana ja tuotteen myyjänä toimii Hölynpöly Hattara Oy. Alla yrityksen tiedot

Y-tunnus 3012065-2

Osoite Turku-Viipurintie 37, 21500 Helsinki

Puhelin 044 0709201

 

Myymme tuotteita yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hölynpöly Hattara Oy pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin ja varaa oikeuden kaupan purkamiseen/peruuttamiseen hinnoitteluvirheen takia.

 

Tilaaminen

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on hyväksynyt nämä tilaus- ja sopimusehdot sekä hyväksynyt tilauksen. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa näkyy tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Lue tilausvahvistus tarkasti läpi sen saatuasi ja tarkista, että tilausvahvistus on yhtäläinen tilauksesi kanssa. Voimassa oleva hinta on hinta, mikä on tilausta tehdessä näkynyt verkkokaupassa.

 

Tuotetiedot

Tuotetiedot on pyritty tekemään mahdollisimman kattaviksi ja tarkoiksi. Jos tarvitse lisää tietoa tuotteista, ota yhtyettä lilli@holynpoly.fi. Vastaamme mielellään kysymyksiisi koskien tuotteitamme.

 

Maksutavat

  • Paytrail

Maksupalveluntarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

(Lisätietoa maksamisesta löydät täältä: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot)

 

Meillä voit maksaa helposti ja turvallisesti Paytrailain kautta. Paytrail tarjoaa seuraavat maksutavat:

Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, OP Lasku ja Jousto

Korttimaksaminen: Visa, Mastercard ja American Express

Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay

Toimitus

Tuotteiden toimitus tapahtuu tilausvahvistuksessa ilmoitetulla tavalla. Kannamme riskin tuotteen vahingoittumisesta, kunnes tuote on luovutettu. Mikäli toimitus myöhästyy, tiedotamme siitä mahdollisuuksien mukaan.

Toimituskulut sisältävät kuljetus- ja pakkauskulut. Toimitustapoina Hölynpöly tarjoaa seuraavat vaihtoehdot:

Postipaketti 6,90 euroa

Lähetys noudetaan valitusta postista tai postin pakettiautomaatista.  Yleensä tilaus on noudettavissa 1-2 työpäivän sisällä kello 16 jälkeen.

Postitoimipaikka: Saapumisilmoitus tulee tekstiviestillä sekä yleensä myös lähetyksessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Lähetystä säilytetään postissa saapumispäivän lisäksi 7 vuorokautta.

Pakettiautomaatti: Saapumisilmoitus ja pakettiautomaatin koodi lähetetään tekstiviestillä. Pakettia säilytetään automaatissa 7 päivää sen saapumisesta.

Kun tilaus on valmiina, saat lähetystunnuksen, jonka avulla voi seurata toimituksen kulkua Postin verkkosivuilla www.posti.fi. Jos tilaustiedoissasi on matkapuhelinnumerosi, saat tekstiviesti-ilmoituksen kun paketti on postitoimipaikassa noudettavissa.

 

Toimitusaika

Lähetämme varastossa olevat tuotteet postitse mahdollisimman pian. Käsittelyaikamme varastotavaroille on normaalisti 1-3 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta.

Kun tilaus on lähtenyt meiltä, posti toimittaa tilauksen yleensä 1-3 arkipäivän sisällä valitsemaasi toimipaikkaan. Joihinkin kaupunkeihin postia jaetaan myös lauantaisin (pääkaupunkiseutu, Tampere, Oulu, Turku, Kuopio, Seinäjoki, Jyväskylä, Lahti ja Pori).

 

Toimituskulut ja toimitustapa

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut Suomeen. Toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.

Tilaukset toimitamme Postin kautta. Yli 75 € kotimaan tilaukset toimitamme ilman toimitusmaksuja.

 

Tuotteen palauttaminen

Hölynpöly Hattara Oy noudattaa kuluttajasuojalakia ja kuluttajaviraston verkkokauppaohjeita. Voit käydä tutustumassa ehtoihin osoitteessa www.kuluttajavirasto.fi.

Tuotteiden vastaanottamisen jälkeen suosittelemme, että mahdollisimman pian tarkistat, että toimitus vastaa tilausvahvistusta, etteivät tuotteet ole vaurioituneet kuljetuksessa tai ettei tuotteissa muuten ole virheitä tai puutteita. Kaikilla verkkokaupan tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.Ostaja vastaa tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista kuten toimituskuluista. Tuotteen voi palauttaa osoitteeseen: Hölynpöly Hattara Oy, Turku-Viipurintie 37, 21500 Piikkiö.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Mikäli tuote on palautettu 14 päivän kuluessa ja se on käyttämätön ja myyntikuntoinen, palautamme 100 % tilauksen arvosta

Ennen tuotteen palautusta, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse lilli@holynpoly.fi.

 

Tuotteen virhe

Myyjä vastaa virheestä, joka on ollut tavarassa luovutushetkellä. Asiakkaan on osoitettava, että tavarassa on virhe. Tarkemmat tiedot tuotteen takuuehdoista: https://helaform.com/retro-liukuoven-helasarjan-takuu-kuluttajansuoja-tuoteturvallisuus-ja-tuotevastuu/.

Jos tuotteesi on virheellinen, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse lilli@holynpoly.fi.